fbpx

Orbiputz Quartz Based Acrylic Plaster

Fasadë akril-silosanike me bazë kuarci, me efekt dekorativ për ambiente të brendshme dhe të
jashtme. Ka rezistencë të shkelqyer ndaj kushteve atmosferike, puthitje të mirë, transpirante, konzervon
mirë nuansen, ka veti të mira vetëpastruese.