fbpx

Elite Waterborne

Ngjyre ekonomike e bazës së ujit, bardhësi e shkëlqyer, cilësia dhe qëndrueshmëria. I përshtatshëm për përdorim të brendshëm. Ideal për tavanet, shkallët, depo, sipërfaqet ku larja nuk është e nevojshme dhe për freskim. Lehtësi ne përdorim dhe tharje e shpejtë për relyerje/refreskim