fbpx

Prestige Aqua

PRESTIGE AQUA është një bojë me cilësi të lartë pa erë për sipërfaqet prej druri, ideale për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, përdorues miqësor dhe miqësor ndaj përdoruesit dhe mjedisit. Ka ngjitje të shkëlqyeshme dhe është i përshtatshëm për ri-pikturimin e ngjyrave të vjetra të llakut. Ajo ka një bardhësi të shkëlqyer dhe nuk behet e verdhë me kalimin e kohës. Është e lehtë për të punuar, përhapet superbly, ka mbulim të madh dhe përfundim të përsosur.