fbpx

Betocryl W200

Beton akrilik me bazë tretës për mbrojtjen efektive të pllakave, mureve dhe dyshemeve. Aderimin e fortë, maskimin dhe përfundimin mahnitës. Mbrojtja kundër korrozionit, motit dhe ndotjes së ajrit.