fbpx

Betocryl S100

Konstruksion betoni me baze siloksanik i projektuar posaçërisht për përdorim të jashtëm në sipërfaqe të reja ose të vjetra ndërtimi si betoni, suva, tulla dhe të tjera. (ELOT 788) Rrip i shkëlqyeshëm dhe fundi mahnitës. Ajo ka një cilësi kadifeje në sipërfaqe pa plasaritje dhe çarje. Ideale për aplikime në det të hapur