fbpx

Energy Efficient

Veshje inovative nanoparticle akrilik për sipërfaqet e jashtme të ndërtimit. Ofron një sipërfaqe të butë të butë kadife me efekt të shkëlqyeshëm estetik. Punon në sinergji me elementët e tjerë të izolimit termik të ndërtesës, duke përmirësuar vetitë e izolimit termik
• Përmban rruaza xhami izoluese të ngrohjes që reduktojnë urave termike në mes të pjesës së jashtme dhe anës së brendshme të mureve.
• Si ngjyra reflektuese e ftohtë e devijon rrezatimin diellor dhe ndihmon në ruajtjen e qëndrueshme të temperaturës së ndërtesës.