fbpx

Super Etual

Bojë plastike pa aromë (ELOT 788) e bazuar në emulsione të shkëlqyera cilësore (PVA), për mbulim maksimal dhe qëndrueshmëri. Ajo nuk zbehet nga dielli dhe larja. I përshtatshëm për përdorim në ambiente të jashtme dhe të brëndshme. Ideal për ambiente të mbyllura dhe kudo që kërkohet një produkt pa erë. E disponueshme në të bardhë, në 30 hije komplekse dhe 8 hije bazë.