Aqua S82

Epoxy Epoxy Aqua S82 është një ngjyrë epoxy me dy përbërës me një mbarim prej saten, i projektuar posaçërisht për objekte higjienike. Për shkak të kualitetit të sipërfaqes përfundimtare ajo krijon rezistencë ndaj baktereve, me fuqi shumë të mirë kimike dhe mekanike. Ajo gjithashtu ka rezistencë të mirë ndaj rezistencës kimike, mekanike ndaj baktereve (kruarje). Përçueshëm në avujt e ujit