Select Acrylic

Select Acrylic

Më Shumë
Ambiente

Ambiente

Më Shumë
Hy-Coat

Hy-Coat Hybrid

Më Shumë
Hy-Record

Hy-Record Hybrid

Më Shumë

40 VITE I BESUESHEM DHE I QENDRUESHEM

Në vitin 1975, me seli në Selanik, filloi prodhimi i bojrave të ndërtimit SUPERLUX. Ne investuam në pajisje me makinerinë moderne, dizajnin e prodhimit dhe te stafit dhe u zgjeruam për të prodhuar një gamë më të gjerë të ngjyrave dhe artikujve të lidhur. Gama e Rinovuar e Ngjyrave

Δείτε Περισσότερα

Gama e Rinovuar e Ngjyrave

Ne vazhdimisht e pasurojmë gamën tonë të ngjyrave, duke iu përshtatur nevojave të kohës dhe klientëve tanë. Një gamë e re me ngjyra dhe bojra eko-miqësore, me bojra të reja të ujit, një gamë të re ngjyrash plastike dhe akrilike janë vetëm disa nga artikujt tanë të rinj.

Δείτε Περισσότερα

Pse izolues Superlux ?

τελευταια νεα

Περιηγηθείτε και εντοπίστε τα νέα μας και προτάσεις και συμβουλές βαφής.

Our blog