Gama e gjerë e produkteve tona mbulon të gjitha nevojat e një dyqani modern të bojrave dhe përfshin: Bojra të brendshme dhe të jashtme, abetare, bojra druri dhe metali, ngjyra për piktura metalike, ngjyra të veçanta të aplikimit, kimikate strukturore si dhe ato industriale.