Në vitin 1975, me seli në Selanik, filloi prodhimi i bojrave të ndërtimit SUPERLUX. Ne investuam në pajisje me makinerinë moderne, dizajnin e prodhimit dhe stafin dhe u zgjerua për të prodhuar një gamë më të gjerë të ngjyrave dhe artikujve të lidhur. Tani jemi të njohur për cilësinë, specializimin dhe pasurimin e vazhdueshëm të gamës sonë të produktit, pas nevojave të tregut.

Qëllimet tona

 • Qëllimi ynë është të krijojmë produkte me cilësi dhe siguri të lartë. Ne kemi qenë të certifikuar me ISO 9001: 2015 dhe ne prodhojmë rreptësisht duke ndjekur standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë.
 • Që nga viti 1991 ne kemi qenë aktivë në tregjet e huaja, veçanërisht në Ballkan, duke eksportuar produktet tona me një pjesë të konsiderueshme të exporteve ne shitjen.
 • Përmirësimi i vazhdueshëm dhe rinovimi i infrastrukturës, pajisjeve të prodhimit dhe flotës korporative.
 • Forcimi i rrjetit shpërndarës në Greqi me vizita të rregullta të menaxherëve të shitjeve dhe komunikim të vazhdueshëm me klientët tanë.
 • Ofrimi i produkteve të vetë-bërësve të reja, të përdorshme dhe me cilësi të lartë.

Biznes me ethos

Ne përpiqemi të krijojmë fitime për klientët dhe partnerët tanë dhe të jemi zgjedhja e parë, duke e mbajtur gjithmonë filozofinë e Biznesit me Ethosin të paprekur. Zgjidhni të punoni me ne për:

 • Bashkëpunime të përjetshme me ethos.
 • Përvojë dhe përgjegjësi në shitje.
 • Shërbime këshilluese për përzgjedhjen, aplikimin optimal dhe promovimin e produkteve.
 • Fleksibiliteti dhe përshtatshmëria për nevojat e konsumatorëve.
 • Përshtatjen e produkteve..
 • Shërbimi i Konsumatorit i organizuar dhe miqësor.
 • Dorëzimi në shumë pika shpërndarëse..
 • Oferta të vazhdueshme dhe rinovime të llojeve.