Ελληνική Εταιρία Παραγωγής Χρωμάτων

Προιόντα Gemix

Η κόλλα EPS GS-30 είναι κόλλα θερμομονωτικών πλακών ενισχυμένη με πρόσθετα όπως τσιμέντο και  χαλαζίτες (quartz). Είναι σύμφωνα με τα στάνταρ ONORM B 3346, B 2259, B 6410. Υψηλή αρχική και τελική αντοχή συγκόλλησης, ελαστικότητα και αντοχή στην υγρασία. Είναι κατάλληλη για την επικόλληση θερµοµονωτικών πλακών από εξηλασµένη πολυστερίνη, στις εξωτερικές όψεις των κτιρίων, πάνω σε επιφάνειες από σκυρόδεµα, σοβά ή σε τοιχοποιία µε πλίνθους. Επιπλέον, χρησιµοποιείτε για την επικάλυψη των θερµοµονωτικών πλακών και αποτελεί έτσι το ιδανικό υπόστρωµα για το σοβά που θα ακολουθήσει.

Περισσότερα...

Το Graffiato είναι ένας έτοιμος προς χρήση παστώδης ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟΣ ΘΕΡΜΟΣΟΒΑΣ. Έχει φίλτρα UVA & UVB και προτείνεται για εξωτερική χρήση. Εφαρμόζεται σε όλα τα οικοδομικά υλικά όπως σοβάς, σκυρόδεμα, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, κ.α. Χρησιμοποιείται και ως διακοσμητικό ανάγλυφο. Προτείνεται επίστρωση 2 χεριών με αστάρι Primer FA σε γύψο και τσιμέντο, ενώ για τις ήδη βαμμένες επιφάνειες προτείνεται μηχανική αφαίρεση παλιών στρωμάτων χρώματος. Τελική επίστρωση εκ των υστέρων θερμομόνωσης. Υψηλή ελαστικότητα, άριστη πρόσφυση.

Περισσότερα...

Το Orbiputz είναι ένας έτοιμος προς χρήση παστώδης ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΟΒΑΣ. Προτείνεται για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Εφαρμόζεται σε όλα τα οικοδομικά υλικά όπως σοβάς, σκυρόδεμα, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, κ.α. Χρησιμοποιείται και ως διακοσμητικό ανάγλυφο. Αφήνει την επιφάνεια να αναπνέει και διατηρεί άριστα το χρώμα λόγω της ακρυλικής του βάσης. Προτείνεται επίστρωση 2 χεριών με αστάρι Primer FA σε γύψο και τσιμέντο, ενώ για τις ήδη βαμμένες επιφάνειες προτείνεται μηχανική αφαίρεση παλιών στρωμάτων χρώματος. Υψηλή ελαστικότητα, άριστη πρόσφυση. Τελική επίστρωση στην εκ των υστέρων θερμομόνωση.

Περισσότερα...

Το Primer FA είναι ένα αστάρι πρόσφυσης για ακρυλικούς και σιλικονούχους παστώδης θερμοσοβάδες. Προτείνεται για πορώδης επιφάνειες εξωτερικής χρήσης. Εφαρμόζεται σε όλα τα οικοδομικά υλικά όπως σοβάς, σκυρόδεμα, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, κ.α. Δημιουργεί το καράλληλο υπόστρωμα για την πρόσφυση των ακριλυκών και σιλικονούχων σοβάδων. Διεισδύει στους πόρους και λειτουργεί ως συνδετική στρώση για το σοβά. Προτείνεται επίστρωση 2 χεριών με αστάρι Primer FA για όλες τις εφαρμογές με Orbiputz ή Graffiato. Αστάρι για εκ των υστέρων θερμομόνωση.

Περισσότερα...

Το GS-40 είναι μια στεγνή κόλλα κατάλληλη για κεραμικά πλακίδια για εσωτερικές επιφάνειες. Φτιάχνεται από υδραυλικά συνδετικά, μεταλλικά γεμιστικά και άλλες προσμίξεις. Εύκολη στην προετοιμασία, αποτελεσματική και γρήγορη.

Περισσότερα...