Ελληνική Εταιρία Παραγωγής Χρωμάτων

Μονωτικά Χρώματα

Ισχυρά ελαστομερές, στεγανωτικά και μονωτικά χρώματα, 100% ακρυλικά για βαφή, μόνωση, εξωτερικών επιφανειών.

Οικονομικό ελαστομερές, ακρυλικό, στεγανωτικό και θερμομονωτικό δωμάτων ΜΕ ΚΟΚΚΟΥΣ ΧΑΛΑΖΙΑ. Οι κόκκοι χαλαζία προσφέρουν τραχύ αλλά απόλυτα ομοιόμορφο φινίρισμα στις στεγανωτικές λύσεις. Η υδρατμοπερατότητά του μειώνει τη συγκέντρωση υγρασίας στο υπόστρωμα και την ανάπτυξη μούχλας εσωτερικά, ενώ παράλληλα αντέχει σε λιμνάζοντα νερά από βροχές. Γεφυρώνει τις τριχοειδείς ρωγμές του υποστρώματος και δε σκάει με τη δημιουργία νέων ρωγμών. Ελαστικό χωρίς να κολλάει. Εως 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Περισσότερα...

 

Ελαστομερές, ακρυλικό, στεγανωτικό και θερμομονωτικό δωμάτων ΜΕ ΚΟΚΚΟΥΣ ΧΑΛΑΖΙΑ. Οι κόκκοι χαλαζία προσφέρουν τραχύ αλλά απόλυτα ομοιόμορφο φινίρισμα στις στεγανωτικές λύσεις. Η υδρατμοπερατότητά του μειώνει τη συγκέντρωση υγρασίας στο υπόστρωμα και την ανάπτυξη μούχλας εσωτερικά, ενώ παράλληλα αντέχει σε λιμνάζοντα νερά από βροχές. Γεφυρώνει τις τριχοειδείς ρωγμές του υποστρώματος και δε σκάει με τη δημιουργία νέων ρωγμών. Ελαστικό χωρίς να κολλάει. Εως 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Περισσότερα...

Extra ισχυρό ελαστομερές, στεγανωτικό και μονωτικό χρώμα, 100% ακρυλικό για βαφή εξωτερικών καθέτων επιφανειών. Εξασφαλίζει απόλυτη προστασία από την υγρασία και άριστη μόνωση για εξοικονόμηση ενέργειας λόγω υψηλής ανακλαστικότητας. Καλύπτει τις τριχοειδείς ρωγμές, είναι υδρατμοπερατό, και ο ελαστικός υμένας που δημιουργεί ακολουθεί τις συστολοδιαστολές της επιφάνειας, έχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Εως 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Περισσότερα...

Ελαστομερές, στεγανωτικό και μονωτικό χρώμα, 100% ακρυλικό για βαφή εξωτερικών καθέτων επιφανειών. Εξασφαλίζει απόλυτη προστασία από την υγρασία και άριστη μόνωση για εξοικονόμηση ενέργειας λόγω υψηλής ανακλαστικότητας. Καλύπτει τις τριχοειδείς ρωγμές, είναι υδρατμοπερατό, και ο ελαστικός υμένας που δημιουργεί ακολουθεί τις συστολοδιαστολές της επιφάνειας, έχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Εως 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Περισσότερα...

Ελαστομερές, ακρυλικό, στεγανωτικό και θερμομονωτικό δωμάτων ΜΕ ΙΝΕΣ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ. Οι ίνες πολυπροπυλενίου προσφέρουν απόλυτη σφράγιση στις στεγανωτικές λύσεις. Ιδανικό για ταράτσες, δεξαμενές, ελλενίτ, αμιαντοτσιμέντο και εμφανή μπετά. Η υδρατμοπερατότητά του μειώνει τη συγκέντρωση υγρασίας στο υπόστρωμα και την ανάπτυξη μούχλας εσωτερικά, ενώ παράλληλα αντέχει σε λιμνάζοντα νερά από βροχές. Γεφυρώνει τις τριχοειδείς ρωγμές του υποστρώματος και δε σκάει με τη δημιουργία νέων ρωγμών. Ελαστικό χωρίς να κολλάει. Εως 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Περισσότερα...

Ελαστομερές ακρυλικό στεγανωτικό και θερμομονωτικό δωμάτων. Ιδανικό για ταράτσες και στέγες. Επαυξημένης απόδοσης καθώς σχηματίζει μια μονωτική ελαστική μεμβράνη που προστατεύει το κτίριο από βροχή, παγωνιά, μούχλα και χημικό περιβάλλον. Παρέχει υψηλή προστασία έναντια στο νερό και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Εως 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Περισσότερα...

Οικονομική λύση στεγάνωσης δομικών επιφανειών, όπως ταράτσες, στηθαία, φωταγωγοί, στέγες µε κεραµίδια, υδρορροές κλπ. Δημιουργεί επαλειφόμενη ελαστομερή επίστρωση, έχει µεγάλη πρόσφυση και υψηλή ελαστικότητα, χωρίς να κολλάει επιφανειακά. Λόγω της µεγάλης του υδροαπωθητικότητας και της αυξηµένης υδρατµοδιαπερατότητας, αντέχει στις δυσµενείς καιρικές συνθήκες. Εως 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Περισσότερα...

Οικονομικό ελαστομερές, ακρυλικό, στεγανωτικό και θερμομονωτικό δωμάτων ΜΕ ΙΝΕΣ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ. Οι ίνες πολυπροπυλενίου προσφέρουν απόλυτη σφράγιση στις στεγανωτικές λύσεις. Ιδανικό για ταράτσες, δεξαμενές, ελλενίτ, αμιαντοτσιμέντο και εμφανή μπετά. Η υδρατμοπερατότητά του μειώνει τη συγκέντρωση υγρασίας στο υπόστρωμα και την ανάπτυξη μούχλας εσωτερικά, ενώ παράλληλα αντέχει σε λιμνάζοντα νερά από βροχές. Γεφυρώνει τις τριχοειδείς ρωγμές του υποστρώματος και δε σκάει με τη δημιουργία νέων ρωγμών. Ελαστικό χωρίς να κολλάει. Εως 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Περισσότερα...