Ελληνική Εταιρία Παραγωγής Χρωμάτων

Βερνίκια Ξύλου

Υψηλής ποιότητας βερνίκια για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Αδιαβροχοποιούν και προστατεύουν από μύκητες, υγρασία και ηλιακή ακτινοβολία.

 Πολυουρεθανικής βάσεως βαφή για ξύλινες επιφάνειες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Δίνει μία λεία γυαλιστερή διάφανη επιφάνεια άριστου αισθητικού αποτελέσματος που αδιαβροχοποιεί και προστατεύει την επιφάνεια από την ηλιακή ακτινοβολία και καιρικές συνθήκες. Αραιώνεται με διαλυτικό νίτρου

Περισσότερα...

Ακρυλικής βάσεως υδατοδιαλυτή βαφή για ξύλινες επιφάνειες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Δίνει μία λεία γυαλιστερή διάφανη επιφάνεια άριστου αισθητικού αποτελέσματος που
αδιαβροχοποιεί και προστατεύει την επιφάνεια από την ηλιακή ακτινοβολία και καιρικές συνθήκες. Αραιώνεται με νερό..

Περισσότερα...

Διακοσμητικό ανάγλυφο επίχρισμα για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Για ιδιαίτερα τελειώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά ρολλά. Παρέχει μόνωση ενάντια στην υγρασία, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Πολύ ανθεκτικό στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Περισσότερα...

Διαφανές βερνίκι ξύλου υψηλής ποιότητας για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Έχει υψηλή στιλπνότητα και μακροχρόνια αντοχή. Εφαρμόζεται σε κάθε ξύλινη επιφάνεια όπως πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, κουπαστές, έπιπλα κήπου, ξυλεπενδύσεις. Αδιαβροχοποιεί και προστατεύει αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στα ειδικά φίλτρα UV και τις χρωστικές του. Έχει μεγάλη ελαστικότητα ώστε να ακολουθεί τις μεταβολές του ξύλου. Διατίθεται σε διάφανο και 9 αποχρώσεις.

Περισσότερα...

Διαφανές ημι-γυαλιστερό συντηρητικό ξύλου για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Προστατεύει από έντομα, μύκητες και κυάνωση (μπλε κηλίδες). Προφυλάσσει το ξύλο από την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στα ειδικά φίλτρα UV. Διεισδύει βαθειά στους πόρους του ξύλου για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονα τονίζει τη φυσική ομορφιά του. Aκολουθεί τις συστολές και διαστολές του ξύλου χωρίς να ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάει. Διατίθεται σε διάφανο και 9 αποχρώσεις.

Περισσότερα...

Πρωτοποριακό, διπλής δράσης, διαφανές, μυκητοκτόνο, προστατευτικό και διακοσμητικό χρώμα ξύλου, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του συντηρητικού και του βερνικιού σε ένα προϊόν. Εφαρμόζεται εύκολα, δίνοντας στο ξύλο μέγιστη και μακροχρόνια προστασία, καθώς και εξαιρετική στιλπνότητα και μακροχρόνια αντοχή. Αδιαβροχοποιεί και προστατεύει από μύκητες, υγρασία και ηλιακή ακτινοβολία. Έχει μεγάλη ελαστικότητα ώστε να ακολουθεί τις μεταβολές του ξύλου, ενώ αφήνει το ξύλο να αναπνέει.

Περισσότερα...

Διαφανές βερνίκι ξύλινων πατωμάτων, υδατοδιαλυτό, ενός συστατικού, με βάση ακρυλικό και πολυουρεθάνη ιδανικό για εσωτερικές επιστρώσεις σε ξύλα, πατώματα παρκέ ή άλλες εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες που έχουν ανάγκη από πολύ ανθεκτικό βερνίκι. Άοσμο και φιλικό. Αντέχει σε τριβές και απορρυπαντικά, ενώ προστατεύει και αναδεικνύει το πάτωμα. Στεγνώνει γρήγορα. Γυαλιστερό φινίρισμα.

Περισσότερα...

Άχρωμο και άοσμο υδατοδιαλυτό αστάρι ενός συστατικού για ξύλινα πατώματα PARQUET AQUA PRIMER που είναι ιδανικό υπόστρωμα για το παρκέ νερού. Νέας τεχνολογίας, φιλικό στο χρήστη και στο περιβάλλον. Έχει ισχυρή πρόσφυση, προετοιμάζει κατάλληλα τα ξύλινα πατώματα, στεγνώνει πολύ γρήγορα και τρίβεται εύκολα.

Περισσότερα...

Διαφανές συντηρητικό ξύλου εξωτερικής χρήσης για εμβάπτιση της ξύλινης επιφάνειας στο συντηρητικό. Εντομοκτόνο, μυκητοκτόνο και προστατευτικό κατά της σήψης του ξύλου. Η βαθιά διείσδυση των ενεργών συστατικών βαθιά στο ξύλο παρέχει μέγιστη προστασία στο ξύλο από όλες τις καιρικές συνθήκες και τα έντομα.

Περισσότερα...

Άοσμο συντηρητικό εμβάπτισης ξύλου βάσεως νερού. Ιδανικό για καινούργια ξύλα εσωτερικών χώρων όπως πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξύλινες επενδύσεις, αλλά και για εξωτερικούς χώρους όπως υπόστεγα, πέργκολες, περιφράξεις και έπιπλα κήπου. Διεισδύει βαθιά στο ξύλο, προστατεύοντάς το από μύκητες, μπλε κηλίδες, υγρασία και υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Μέγιστη ελαστικότητα ώστε να μη ξεφλουδίζει. Aναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου.

Περισσότερα...