Ελληνική Εταιρία Παραγωγής Χρωμάτων

Καινοτόμα προϊόντα

Ειδικό χρώμα κυψελών το οποίο δεν χρειάζεται αστάρι. Χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην αποικία των μελισσών, μη τοξικό. Ταχυστέγνωτο, αφήνει το ξύλο να αναπνέει.

Περισσότερα...

Το Χρώµα Κιµωλίας Chalk Paint είναι διακοσµητικό χρώµα νερού που δηµιουργεί µατ φινίρισµα και πλήθος διακοσµητικών εφέ, διχρωµίες, στυλ vintage, . Ιδανικό για την αναπαλαίωση και διακόσµηση ξύλινων επίπλων, τοίχων ή αντικειµένων από διάφορα υλικά όπως ξύλο, γυαλί, σίδερο, µάρµαρο, πλαστικό, ταπετσαρία, τούβλο, τσιµέντο κτλ. Εφαρµόζεται πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια παλιά, βαµµένη µε χρώµα ή βερνίκι και δεν χρειάζεται καµία προεργασία, τρίψιµο ή αστάρι.

Περισσότερα...

Το ChalkBoard Paint είναι υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα το οποίο μετατρέπει οποιαδήποτε εσωτερική επιφάνεια σε πίνακα κιμωλίας. Είναι μια απλός, εύκολος, πρωτότυπος τρόπος δημιουργίας σε οποιόδηποτε χώρο,απο ενα χώρο διασκέδασης μέχτι και στο παιδικό δωμάτιο όπου τα παιδιά μπορούν να γράφουν πάνω του με κιμωλία, άφοβα! Στεγνώνει γρήγορα και αποδίδει οποιόμορφο τελείωμα με εξαιρετικές αντοχές στο πλύσιμο. Είναι άοσμο, χωρίς αμμωνία. Καθαρισμός με νερό και σαπούνι.

Περισσότερα...

Ειδικό χρώμα διαλύτου, βάσεως συνθετικών ρητινών, κατάλληλο για διαγραμμίσεις αθλητικών εγκαταστάσεων. Διατίθεται σε πράσινο και κεραμιδί χρώμα.

Περισσότερα...