Ελληνική Εταιρία Παραγωγής Χρωμάτων

Χρώματα Εσωτερικού Χώρου

Πλαστικά και υδροχρώματα εξαιρετικής καλυπτικότητας και μεγάλης απόδοσης.

Υδατοδιαλυτό επίχρισμα για εσωτερικές οικοδομικές επιφάνειες. Δίνει μία λεία ματ βελούδινη επιφάνεια άριστου αισθητικού αποτελέσματος.

Περισσότερα...

Άοσμο πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας (ΕΛΟΤ 788)με βάση εξαιρετικής ποιότητας γαλακτώματα (PVA), για μέγιστη καλυπτικότητα και αντοχή. Δεν ξεθωριάζει από την ηλιακή ακτινοβολία και το πλύσιμο. Κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Ιδανικό για εσωτερικούς χώρους και όπου απαιτείται άοσμο προϊόν. Διατίθεται σε λευκό, σε 30 σύνθετες και 8 βασικές αποχρώσεις

Περισσότερα...

Άοσμο πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας με βάση άριστης ποιότητας γαλακτώματα (PVA), πολύ μεγάλης απόδοσης, με άριστη καλυπτικότητα, υψηλή λευκότητα, καθαρές αποχρώσεις και αντοχή στο πλύσιμο. Κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

Περισσότερα...

Πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητος, μυκητοκτόνο για βαφή εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών με προβλήματα μούχλας και βακτηρίων λόγω υγρασίας και υδρατμών. Ιδανικό για κουζίνες, μπάνια, υπόγεια και ταβάνια. Συνίσταται γενικώς για χώρους με υγρασία, κακό εξαερισμό και όπου χρειάζεται πλύσιμο του χρώματος.

Περισσότερα...

Πλαστικό χρώμα με βάση εξαιρετικής αντοχής γαλακτώματα. Πολύ καλή καλυπτικότητα και μεγάλη λευκότητα για άριστα αποτελέσματα με εύκολη εφαρμογή. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση όπου απαιτείται συχνό βάψιμο και φρεσκάρισμα εσωτερικών χώρων.

Περισσότερα...

Οικονομικό πλαστικό χρώμα γενικής χρήσης. Φρεσκάρει και επαναβάφει τοίχους, ταβάνια, κλιμακοστάσια, αποθήκες και κάθε εσωτερικό χώρο που χρειάζεται ανακαίνιση.

Περισσότερα...

Πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας πετυχαίνοντας εξαιρετική αναλογία ποιότητας/οικονομικής τιμής, με μεγάλη καλυπτικότητα και αντοχή.Ιδανικό για επαγγελματική χρήση όπου απαιτείται συχνό βάψιμοκαι φρεσκάρισμα εσωτερικών χώρων.

Περισσότερα...

Χρώμα βάσης νερού, εξαιρετικής λευκότητας, αρίστης ποιότητας και αντοχής. Κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Ιδανικό για ταβάνια και επιφάνειες όπου δεν απαιτείται πλύσιμο. Ευκολία στη χρήση και γρήγορο στέγνωμα για επαναβαφή.

Περισσότερα...

Οικονομικό χρώμα βάσης νερού, εξαιρετικής λευκότητας, ποιότητας και αντοχής. Κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Ιδανικό για ταβάνια, κλιμακοστάσια, αποθήκες, επιφάνειες όπου δεν απαιτείται πλύσιμο και για φρεσκαρίσματα. Ευκολία στη χρήση και γρήγορο στέγνωμα για επαναβαφή.

Περισσότερα...