Ελληνική Εταιρία Παραγωγής Χρωμάτων

Ειδικά Βιομηχανικά Χρώματα

Εποξειδικό χρώμα δύο συστατικών ιδανικό για πισίνες με ιδιαίτερη αντοχή σε χημικά, χλώριο και θαλασσινό νερό. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση, ελαστικότητα, υψηλή γυαλάδα και σκληρότητα με
μεγάλη αντοχή στις τριβές. Έχει υψηλή αντοχή στα χημικά, το χλώριο, τους διαλύτες, τα αντηλιακά λάδια. Η ειδική του σύνθεση και οι μεγάλες του αντοχές στα χημικά χλωρίωσης το καθιστούν ιδανικό χρώμα για πισίνες.

Περισσότερα...

Το BLACK || SILVER ειναι ενα ειδικό χρώμα για τη βαφή επιφανειών εκτεθειμένων σε συνεχή υψηλή θερμοκρασία, μέχρι και 650°C. Eφαρμόζεται σε μία στρώση σε τζακια , φουρνους , σομπες , εξατμίσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών προσφέροντάς τους εξαιρετική αντοχή. Πλήρης σκλήρυνση με την αύξηση της θερμοκρασίας (1 ώρα στους 150°C)..

Περισσότερα...

Το Εποξειδικό Epoxy Aqua S82 είναι εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών με σατινε φινίρισμα, ειδικά σχεδιασμένο για εγκαταστάσεις υγιεινής. Λόγω της υφής της τελικής επιφάνειας δημιουργεί αντίσταση στα βακτηρίδια, με πολύ καλή χημική και μηχανική αντοχή. Επίσης έχει καλή αντοχή στα χημικά, μηχανικές αντοχές στα βακτηρίδια (ξύσιμο). Διαπερατό από υδρατμούς

Περισσότερα...

Το Υγρό γυαλί CRYSTAL+BOND είναι μια εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών χωρίς διαλύτες ή νερό. Το υγρό γυαλί ειναι ιδανικό για εμβαπτισμό και καλούπωμα όμοιων και ανόμοιων υλικών,χωρίς να συρρικνώνεται.

Περισσότερα...

Το ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ είναι τελικό επίχρισμα πολυουρεθανικής βάσεως δύο συστατικών για οριζόντιες επιφάνειες δαπέδου. Είναι ιδανικό για νέες και παλιές επιφάνειες και εφαρμόζεται σε οριζόντιες επιφάνειες σε μία ή δύο στρώσεις. Δημιουργεί ένα φιλμ το οποίο προσφέρει υψηλή πρόσφυση στην δάπεδο, πολύ καλές χημικές και μηχανικές αντοχές και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για επιφάνειες όπου οι απαιτήσεις σε χημικές και μηχανικές αντοχές είναι πολύ υψηλές και το εποξειδικό χρώμα δεν είναι κατάλληλο όπως για παράδειγμα εφαρμογές σε εξωτερικές επιφάνειες εκτεθειμένες στην ηλιακή ακτινοβολία.

Περισσότερα...

Εποξειδικό σύστημα βαφής που χρησιμοποιεί ως αντισκωριακό υπόστρωμα το 2Κ Primer 728 και ως τελικό χρώμα το 2Κ FERRO TOP 104. Επιτυγχάνεται ο συνδυασμός της υψηλής προστασίας των μεταλλικών επιφανειών σε ιδιαιτερα διαβρωτικά περιβάλλοντα και της υψηλης αντοχής σε μηχανικές καταπονήσεις, όπως είναι η τριβή και τα χτυπήματα. Το συγκεκριμένο σύστημα 2Κ εποξειδικης βαφής προορίζεται κυρίως για εφαρμογή σε μεταλικές κατασκευές σε εσωτερικούς χώρους και είναι κατάλληλο τόσο για τη βαφή νέων όσο και για τη συντήρηση υπαρχόντων. Επιμηκύνει σημαντικα το χρόνο ζωής των μεταλικών κατασκευών παντός τύπου και βελτιώνει με αυτόν τον τρόπο την οικονομική απόδοση του συστήματος.

Περισσότερα...

Επαλειφούμενο εποξειδικό χρώμα δύο συστατικών ιδανικό για τσιμεντένια δάπεδα με έντονη καθημερινή καταπόνηση. Παρουσιάζει μεγάλη σκληρότητα ενάντια στις μηχανικές καταπονήσεις και ισχυρή πρόσφυση. Έχει υψηλή αντοχή στα χημικά, τους διαλύτες, τα καυστικά υγρά και τα πετρελαιοειδή. Είναι ιδανικό για τη βαφή τσιμεντένιων δαπέδων χώρων στάθευσης, γκαράζ αυτοκινήτων, συνεργείων, εργοστασίων και αποθηκών.

Περισσότερα...

Αλουμινόχρωμα με βάση ειδικές ρητίνες και πάστα αλουμινίου. Για βαφή κάθε είδους μεταλλικών επιφανειών όπως σιδηροκατασκευές, μηχανήματα, σόμπες και μπουριά. Αντοχή σε θερμοκρασίες έως 300o C. Εξαιρετική αντισκωριακή προστασία.

Περισσότερα...

Χρυσό χρώμα με βάση ειδικές ρητίνες. Συνίσταται για διακοσμητικές εφαρμογές όπως κορνίζες, εκκλησιαστικά είδη, κάγκελα, γύψινες διακοσμήσεις, επιγραφές σε ξύλο μάρμαρο και είναι ιδανικό για μεταλλικές επιφάνειες. Στεγνώνει γρήγορα. Προσφέρει εξαιρετική αντισκωριακή προστασία.

Περισσότερα...

Λευκό και κίτρινο χρώμα διαγράμμισης οδών. Ειδικό χρώμα διαλύτου, βάσεως συνθετικών ρητινών, κατάλληλο για διαγραμμίσεις ασφαλτικών οδοστρωμάτων, χώρων πάρκιν, τσιμεντένιων δαπέδων, αεροδρομίων, βιομηχανικών χώρων και αθλητικών γηπέδων. Εξαιρετική πρόσφυση σε άσφαλτο, μπετόν, πίσσα και τάπητα. Μεγάλη αντοχή στα ελαστικά των αυτοκινήτων και σε δυσμενείς συνθήκες όπως παγετός και υψηλές θερμοκρασίες. Ενδείκνυται η εφαρμογή του σε συνδυασμό με κατάλληλα υαλοσφαιρίδια για μεγαλύτερη ανακλαστικότητα ακόμη και τις βραδινές ώρες.

Περισσότερα...