Ελληνική Εταιρία Παραγωγής Χρωμάτων

Δομικά Χημικά

Τα οξείδια σιδήρου είναι ανόργανα και χρωματίζουν αποτελεσματικά το τσιμέντο και άλλα δομικά υλικά, χωρίς να ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνου. Για καλύτερη διασπορά προτείνεται η ανάμιξή τους με τη χαλαζιακή άμμο ή το αμμοχάλικο πριν ανακατευτούν με το τσιμέντο.

Περισσότερα...

Το Bayferrox® είναι χρωστικό οξείδιο σιδήρου.
Παράγεται ως σκόνη και μπορεί να εφαρμοστεί για τον χρωματισμό μιας μεγάλης ποικιλίας δομικών υλικών.
Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας κατασκευής (μέθοδος Laux), η οποία περιλαμβάνει ένα στάδιο ψησίματος σε υψηλή θερμοκρασία, η χρωστική ουσία έχει υψηλότερη σκληρότητα από άλλες χρωστικές.
Είναι πολύ ανθεκτικό στην αλλαγή χρώματος.
Οι υψηλές θερμοκρασίες που εμπλέκονται στη διαδικασία ψησίμτος δίνουν επίσης στην χρωστική εξαιρετική θερμική σταθερότητα.

Περισσότερα...

Ειδικό πρόσθετο για υδατοδιάλυτα πλαστικά χρώματα και υδροχρώματα. Με την προσθήκη του τα χρώματα αποκτούν αντιμουχλικές ιδιότητες και αποτρέπουν την ανάπτυξη της μούχλας και της δυσάρεστης μαυρίλας που εμφανίζουν οι τοίχοι όταν αναπτύσσονται μικροοργανισμοί.

Περισσότερα...

Οικοδομική βελτιωτική ρητίνη για κονιάματα και κόλλες. Το SUPERPLAST είναι μια βελτιωτική πολυμερής ρητίνη προστιθέμενη στους αρμόστοκους και στις κόλλες πλακιδίων βελτιώνοντας τις ιδιότητες τους. Αυξάνει τις αντοχές σε τριβή και κάμψη, την πρόσφυση με το υπόστρωμα, βελτιώνει την ελαστικότητα και δημιουργεί αδιαβροχοποίηση. Επίσης αυξάνει τις αντοχές στις χημικές επιδράσεις. Ιδανικό για τη δημιουργία συγκολλητικής στρώσης μεταξύ παλαιού και νέου σκυροδέματος.

Περισσότερα...

Ελαστικοποιητής κονιαμάτων. Το SUPERFLEX είναι μια ελαστομερής ρητίνη προστιθέμενη στα κονιάματα όπως τσιμέντο, κόλλες πλακιδίων και σε επαλειφώμενα τσιμεντοειδή, βελτιώνει την πρόσφυση, την στεγανώτητα και την ελαστικότητα.: Απαραίτητο εκεί που υπάρχουν μετακινήσεις του υποστρώματος από συστολοδιαστολές ή και άλλες αιτίες. Προστίθεται στις κόλλες πλακιδίων όταν υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του υποστρώματος (δαπεδοθέρμανση, υγρασίες). Επίσης χρησιμοποιείται σαν αστάρι και σαν κύριο προϊόν σε στεγάνωση ταρατσών και κάθετων τοιχίων οικοδομών.

Περισσότερα...

Πλαστικοποιητικό κονιαμάτων – αντί ασβέστη. Το SUPERLIT αντικαθιστά τον ασβέστη. Είναι ένα άριστο πλαστικοποιητικό και επιβραδυντικό πήξης των κονιαμάτων για σοβά, κτίσιμο, διαστρώσεις και πλακοστρώσεις. Παρέχει στα τσιμεντοκονιάματα όλα τα πλεoνεκτήματα και καταργεί όλα τα μειονεκτήματά του ασβέστη.

Περισσότερα...

Πλαστικοποιητικό κονιαμάτων. Το SUPERLIT-C αντικαθιστά τον ασβέστη. Είναι ένα άριστο πλαστικοποιητικό και επιβραδυντικό πήξης των κονιαμάτων για σοβά, κτίσιμο, διαστρώσεις και πλακοστρώσεις. Παρέχει στα τσιμεντοκονιάματα όλα τα πλεoνεκτήματα και καταργεί όλα τα μειονεκτήματά του ασβέστη.

Περισσότερα...

Εικδικό υγρό καθαρισμού πλακιδίων με βάση οργανικό οξύ. Αφαιρεί αρμόστοκο, σκυρόδεμα, τσιμέντο, ασβέστη, σοβά, άλατα. Εφαρμόζεται σε κεραμικά πλακίδια, φυσικές πέτρες και αγυάλιστα μάρμαρα.

Περισσότερα...

Οικονομική βελτιωτική πολυμερής ρητίνη, προστιθέμενη σε κάθε τύπου τσιμεντοκονία όπως κόλλες πλακιδίων, σοβάδες, αρμόστοκους. Βελτιώνει τις αντοχές σε τριβή και κάμψη, την πρόσφυση με το υπόστρωμα, και την ελαστικότητα. Δημιουργεί αδιαβροχοποίηση και αυξάνει τις αντοχές στις χημικές επιδράσεις.

Περισσότερα...