Ελληνική Εταιρία Παραγωγής Χρωμάτων

Αστάρια

Υποστρώματα για άβαφες οικοδομικές επιφάνειες. Υψηλής ποιότητας, με άριστη πρόσφυση και ελαστικότητα. Εξασφαλίζουν ομοιόμορφη επιφάνεια για τέλειο άπλωμα του χρώματος.

Διαφανές ακρυλικό υδατοδιαλυτό αστάρι για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Εφαρμόζεται σε νέες με σταθερό υπόβαθρο επιφάνειες, όπως τοίχοι, σοβάδες, τσιμεντοσανίδες κ.α. Μειώνει την απορροφητικότητα της επιφάνειας, ενώ παράλληλα ενισχύει την πρόσφυση μεταξύ επιφάνειας και τελικού προϊόντος. Επιπλέον, αυξάνει την απόδοση και την αντοχή του τελικού επιχρίσματος. Εμποτίζει ομοιόμορφα την βαφόμενη επιφάνεια και εξασφαλίζει ομοιόμορφη εμφάνιση.

Περισσότερα...

Έτοιμο προς χρήση χαλαζιακό αστάρι υδατικής βάσεως ιδανικό για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Χρησιμοποιείται σε λείες επιφάνειες όπου πρέπει να δημιουργηθεί αδρότητα προκειμένου να ενισχυθεί η πρόσφυση σε υλικά με μεγάλο ειδικό βάρος όπως σοβάδες. Είναι ανθεκτικό στα αλκάλια και δεν εμποδίζει τη διαπνοή της επιφάνειας. Βελτιώνει την εμφάνιση, καλυπτικότητα, πρόσφυση και την αντοχή του σοβά.

Περισσότερα...

Αστάρι πλαστικού κορυφαίας ποιότητας. Υπόστρωμα πλαστικών για άβαφες οικοδομικές επιφάνειες (τσιμέντο, σοβά, γυψοσανίδα). Υψηλής ποιότητας, με πολύ καλή πρόσφυση και ελαστικότητα. Εξασφαλίζει ομοιόμορφη επιφάνεια για τέλειο άπλωμα του χρώματος. Ιδανικό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Περισσότερα...

Υπόστρωμα πλαστικών χρωμάτων βάσεως νερού για άριστη πρόσφυση σε άβαφες οικοδομικές επιφάνειες όπως τσιμέντο, σοβά, γυψοσανίδα. Αφήνει την επιφάνεια λεία και έτοιμη προς βαφή.

Περισσότερα...

Οικονομικό υπόστρωμα πλαστικών χρωμάτων βάσεως νερού για άριστη πρόσφυση σε άβαφες οικοδομικές επιφάνειες. Αφήνει την επιφάνεια λεία και έτοιμη προς βαφή. Ιδανικό για εσωτερική χρήση, σε ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας τιμής.

Περισσότερα...

Διαφανές 100% ακρυλικό υπόστρωμα νερού με μεγάλη διεισδυτική ικανότητα, που αυξάνει τη συνοχή των προς βαφή επιφανειών και μειώνει την απορροφητικότητα τους. Βασισμένο σε ειδικές ακρυλικές ρητίνες που αδιαβροχοποιούν την επιφάνεια. Ιδεώδες υπόστρωμα για χρώματα πλαστικά, ακρυλικά, relief, τσιμεντοχρώματα και μονωτικά.

Περισσότερα...

Διαφανές ακρυλικό υπόστρωμα αραίωσης διαλύτου, υψηλής ποιότητας δοκιμάσμένο σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες. Συνίσταται ιδιαίτερα για αστάρωμα επιφανειών που βάφονται με πλαστικά χρώματα, ακρυλικά, relief, μπετοχρώματα και μονωτικά. Είναι ιδανικό για πορώδεις επιφάνειες όπως σοβάς, σπατουλαριστοί τοίχοι, νοβοπάν, παλαιά χρώματα κ.ά. Αφήνει την προς βαφή επιφάνεια αδιάβροχη και λεία, έτοιμη προς βαφή.

Περισσότερα...

Ημιδιαφανές γαλάκτωμα συμπολυμερών ριτηνών PVA πρόσθετο για εργασίες βαφής. Χρησιμοποιείται και ως αστάρι πλαστικών, ενισχυτικό υδροχρωμάτων, πλαστικών και ακρυλικών.

Περισσότερα...

Σκεπαστικό αστάρι πλαστικών χρωμάτων. Εξαιρετική πρόσφυση και ελαστικότητα. Εξασφαλίζει ομοιόμορφη επιφάνεια για τέλειο άπλωμα του χρώματος. Προσδίδει οικονομία στην τελική κατανάλωση του χρώματος.

Περισσότερα...

Ακρυλικό μονωτικό αστάρι λεκέδων βάσεως διαλύτου για οικοδομικές επιφάνειες. Απομονώνει κάπνα, ρύπους, μούχλα, λίπη, υγρασία κ.λ.π. και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους. Έχει μεγάλη λευκότητα και καλυπτικότητα, και εξαιρετική πρόσφυση σε επιφάνειες τοίχων, ξύλου, κ.λ.π.

Περισσότερα...