Ελληνική Εταιρία Παραγωγής Χρωμάτων

Κάντε "Τοποθέτηση Στο Κέρδος" με τα νέα και πρωτοποριακά Stand προβολής για τα προϊόντα Superlux.
Προβάλετε και προωθήστε τα προϊόντα Superlux με το καλύτερα αισθητικά και παραγωγικά τρόπο.

Περισσότερα...

Έτοιμο προς χρήση χαλαζιακό αστάρι υδατικής βάσεως ιδανικό για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες.  Χρησιμοποιείται σε λείες επιφάνειες όπου πρέπει να δημιουργηθεί αδρότητα προκειμένου να ενισχυθεί η πρόσφυση σε υλικά με μεγάλο ειδικό βάρος όπως σοβάδες. Είναι ανθεκτικό στα αλκάλια και δεν εμποδίζει τη διαπνοή της επιφάνειας. Βελτιώνει την εμφάνιση, καλυπτικότητα, πρόσφυση και την αντοχή του σοβά.

Περισσότερα...

Εποξειδικό χρώμα δύο συστατικών ιδανικό για τσιμεντένια δάπεδα με έντονη καθημερινή καταπόνηση. Παρουσιάζει μεγάλη σκληρότητα ενάντια στις μηχανικές καταπονήσεις και ισχυρή πρόσφυση. Έχει υψηλή αντοχή στα χημικά, τους διαλύτες, τα καυστικά υγρά και τα πετρελαιοειδή. Είναι ιδανικό για τη βαφή τσιμεντένιων δαπέδων χώρων πάρκιν, γκαράζ αυτοκινήτων, συνεργείων, εργοστασίων, και αποθηκών.

Περισσότερα...

Το ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ είναι τελικό επίχρισμα πολυουρεθανικής βάσεως δύο συστατικών για οριζόντιες επιφάνειες δαπέδου.

Είναι ιδανικό για νέες και παλιές επιφάνειες και εφαρμόζεται σε οριζόντιες επιφάνειες σε μία ή δύο στρώσεις.

Περισσότερα...

Εμπλουτίζουμε συνεχώς τη γκάμα των χρωμάτων μας, προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες της εποχής και των πελατών μας. Νέα σείρα χρωμάτων και βερνικιών οικολογικού τύπου, νέα βερνίκια νερού, νέα οικονομική σειρά πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων, είναι μόνο κάποια από τα νέα μας είδη. Ενημερωθείτε για την πλήρη γκάμα των χρωμάτων και βερνικιών SUPERLUX.

Η ευρεία γκάμα των μονωτικών μας περιέχει χρώματα καθέτων επιφανειών, μονωτικά με ίνες πολυπροπυλενίου, με κόκκους χαλαζία και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα. Ψυχρά Χρώματα για μέγιστη οικονομία και με περιβαλλοντική συνείδηση!

Ενημερωθείτε για τη νέα μας σειρά βερνικοχρωμάτων και βερνικιών ΝΕΡΟΥ AQUA: PRESTIGE AQUA ριπολίνη νερού, PARQUET AQUA παρκέ νερού, κ.α.

Η συμμετοχή μας στην Infacoma 2014 ήταν και φέτος ιδιαίτερα επιτυχής. Όσοι μας επισκεύθηκαν στο stand μας, ενημερώθηκαν για όλες τις νέες τάσεις της αγοράς των χρωμάτων, καθώς και για τα νέα μας προϊόντα.