Stuko i lehte akrilike të spatullave. Stuko gati për përdorim për mbushje të shpejta dhe efikase te carjeve dhe vrimave me vetëm një kalim. Nuk ka nevojë për pastrim dhe nuk plas. Mund të pikturohet në 30 minuta. I përshtatshëm për ambiente të mbyllura dhe të jashtme. Zbatohet në sipërfaqe prej suva, pllaka, dru, etj deri në 5 cm të trasha.

Leggi tutto...

Stuko akrilike për sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme. Lehtë për t'u përdorur dhe për aplikim me pika të forta mekanike ideale për kalimin e murit me spatula  dhe kalimit me stuko

Leggi tutto...