START-X PROFFESIONAL

PRESTIGE me AROME

START-X EXPORT (2)

IZOLIMI Τ-70

40 VITE I BESUESHEM DHE I QENDRUESHEM

40 VITE I BESUESHEM DHE I QENDRUESHEM

Në vitin 1975, me seli në Selanik, filloi prodhimi i bojrave të ndërtimit SUPERLUX. Ne investuam në pajisje me makinerinë moderne, dizajnin e prodhimit dhe te stafit dhe u zgjeruam për të prodhuar një gamë më të gjerë të ngjyrave dhe artikujve të lidhur. Gama e Rinovuar e Ngjyrave

Gama e Rinovuar e Ngjyrave

Në vitin 1975, me seli në Selanik, filloi prodhimi i bojrave të ndërtimit SUPERLUX. Ne investuam në pajisje me makinerinë moderne, dizajnin e prodhimit dhe te stafit dhe u zgjeruam për të prodhuar një gamë më të gjerë të ngjyrave dhe artikujve të lidhur. Gama e Rinovuar e Ngjyrave

DECO XYL LLAK DRURI

Llak me bazë uji të përdorimit të ujit të tretshëm në ujë. I papërshkueshëm dhe miqësor me drurin, pasi e mbron atë nga rrezatimi diellor ultravjollcë falë filtrave UV që përmban

LËNG- LLAK HIDROIZOLIM I NANOTEKNOLOGJISE

Llak transparente për hidroizolime për sipërfaqe poroze siç janë LECKA, LETRA dhe materiale qeramike.

Pse izolues Superlux ?

Ajo parandalon ngritjene lagështirës në substrate dhe rritjen e mykut brenda, ndërsa në të njëjtën kohë mund të përballojë edhe pellgje shiu.

Superlux Expo Presentation Video

Superlux Expo Presentation Video